Tegnevideo: Folk på stranden

I år er jeg begyndt at eksperimentere lidt med tegnevideoer. Nogle af mine feriedage blev brugt på at tegne seje strandmennesker (i stedet for selv at tage på stranden… lidt skørt, I know!).

Her er en hurtig version af min tegneproces på papir:

Videoen får det til at se nemt ud, men det tager i virkeligheden ret lang tid at tegne og tænke og tegne videre. Og det er skide hyggeligt, at det går langsomt! Men det ville blive en ret lang og lidt kedelig video i normalt tempo.

Jeg efterredigerer ofte mine doodles i Adobe Illustrator, og det gjorde jeg også denne gang. Du kan se det endelige resultat (og endnu flere strand-doodles) på min engelske blog Wordsanddoodles.com eller på Instagram.

De to steder deler jeg løbende en masse tegninger og fortæller lidt om min inspiration.

Digitalt tegnenørderi:

Den digitale redigering er blevet nemmere, efter jeg er blevet nogenlunde fortrolig med min tegne-tablet af mærket Wacom. Det er en lille plade (i cirka A5-størrelse), som sluttes til computeren og som jeg kan “tegne” på med en plastikpen.

Det har taget en del tid at vænne mig til at kigge på skærmen og tegne på pladen imens. Det er meget anderledes end at bruge en mus, eller at tegne på papir. Men det er sjovt! Og det har givet mig nye muligheder for at farvelægge mine doodles, der før mest var i sort-hvid.

Mere video

Tidligere på året lavede jeg også nogle tegnevideoer, hvor jeg tegnede digitalt og optog processen som en skærmvideo. De ligger samlet her på siden under Video.

Udgivet i blog og tagget , , , , , , , , , , .

2 kommenterer

  1. Hvor er det bare fantastisk og overskudsagtigt, at du har lyst til at dele dit arbejde med os andre. Min datter sidder ved siden af mig med en ipad og er i gang med at se denne video og tegne ud fra den 🙂 De andre videoer blev lidt for komplicerede til hende, men denne gik rent ind. Tusind tak!

    Hav en dejlig mandag.

    • Hej Jytte, tak for den dejlige kommentar! Det er da virkelig skønt at mine tegninger kan inspirere 🙂 Og undskyld jeg ikke fik svaret tidligere! Venlig hilsen Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.