Sprogbøffer eller -blomster?

Retoriker, (og ven) Marie Bisgaard / mariebisgaard.dk samler på kreative talemåder, som hun hører brugt i medierne og rundt omkring. For nu fjerde (!) gang har jeg stået for at illustrere de fantastiske vendinger. Resultatet blev sådan her:sprog metaforer sprogbøffer illustration

  • Som noget nyt har vi lavet nogle print af illustrationen (27 x 14 cm). Det koster 49 kr. inkl. porto og kan bestilles ved at sende en mail til mig på vejrup.j@gmail.com.

 

Jeg håber der snart kommer et afsnit 5 i serien, det er noget af det sjoveste at tegne. Det meste “arbejde” ligger i at udtænke et koncept for de enkelte tegninger. Denne gang var det “at spille terninger med sin egen økonomi”, som jeg havde sværest ved at se for mig som et billede. Men det heldige ved et kreativt arbejde er at Marie også har idéer til, hvordan bøfferne kan fortolkes 😀

Læs Maries blogindlæg her: Nye sprogbøffer

mariebisgaard.dk kan du også finde de 3 tidligere kapitler i vores lille sprogserie.

Tak for besøget!

Udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.