Et flyvende vinteregern

Da der var Vinter-OL for et år siden i februar (2018) tegnede jeg en doodle af et vildt og frygtløst lille egern, der løb ind midt i et skiløb. Det var nogle dramatiske sekunder at overvære LIVE, men egernet slap levende igennem, og det fortjente klart en doodle for sit mod. Den oprindelige tegning ligger på min blog og jeg har nu redigeret lidt videre i Illustrator og tilsat noget sne:

‘Winter squirrel’

I december lavede jeg print af mit vinteregern og brugte det som julekort, og nu tænkte jeg at jeg ville dele den digitale version.

Jeg har lavet billedet i et format der skulle passe til mange telefonskærme – så hvis du også gerne vil kigge på et egern der flyver gennem luften mange gange om dagen, kan du downloade det som skærmbaggrund her:

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *